

TIME SCHEDULE

Valencia, SPAIN • 10-11 November 2021

Issued on 22 October 2021. • Time Schedule in local time; Time Zone: GMT + 1 hours.

TUESDAY	9 NOVEMBER 2021				
08:15 - 09:15	Arrival of riders to the track and hand out of accreditations ACCREDITATIONS CENTRE				
09:30	General Breifing: Riders + 1 Mechanic per rider				
10:00	Lottery for assignment of groups.				
10:15-13:00	Administrative proceedures : Riders & Legal Guardians				
	Riders: Fititng of racing equipment, weight, individual photo and video shooting				
	Mechanics: Technical Brefing				
13:00-14:00	Lunch Break				
14:00	Riders' Race Direction & Technical Breifings				
	Mechanics Technical Scruteneering				
15:00	Riders Change into Leather suits				
15:15-15:45	Riders' Group Photos & Videos on the starting straight				
16:00-17:00	Riders' Track Familirization				
WEDNESDAY	10 NOVEMBER 2021				





















WEDNESDAY		10 NOVEMBER 2021			
09:30-09:50	20 min	Free Practice 1 - Group A			
09:55-10:15	20 min	Free Practice 1 - Group B	_		
10:20-10:40	20 min	Free Practice 1 - Group C	-		
10:45-11:05	20 min	Free Practice 2 - Group A	_		
11:10-11:30	20 min	Free Practice 2 - Group B	According to personal best time of all Free Practices, combin		
11:35-11:55	20 min	Free Practice 2 - Group C	classification Bottom 12 to 01		
12:00-12:20	20 min	Free Practice 3 - Group A	Middle 10 directly to Q2 Top 8 directly to Q3		
12:25-12:45	20 min	Free Practice 3 - Group B			
12:50-13:10	20 min	Free Practice 3 - Group C			
14:05-14:25	20 min	Free Practice 4 - Group A	•		
14:30-14:50	20 min	Free Practice 4 - Group B	_		
14:55-15:15	20 min	Free Practice 4 - Group C			
15:35-15:50	15 min	Qualifying1	Top 4 go to Q2		
15:55-16:10	15 min	Qualifying 2	Top 4 go to Q3		
16:15-16:30	15 min	Qualifying 3	Grid Positions - Bottom 18 go to Race B1 - Top 12 go to Race A1		

THURSDAY		11 NOVEMBER 2021		Points
09:30-09:50	20 min	Warm Up - Bottom Group	Bottom 18 Qualified (Qualyfing Race 1)	
09:55-10:15	20 min	Warm Up - Top Group	Top 12 Qualified (Race 1)	
10:45	12 laps	Qualifyng Race 1	Top 2 go to Race 1	No Points
11:30	12 laps	Race 1	Podium Ceremony after the race	Points - 25, 20, 16
12:22	12 laps	Qualifyng Race 2	Top 2 go to Race 2	No Points
13:07	12 laps	Race 2	Podium Ceremony after the race	Points - 25, 20, 16
14:00	18 laps	SUPER FINAL RACE	Top 15 in Championship (grid positions)	Double Points - 50, 40, 32
			Podium Ceremony after the race	
14:35		MiniGP World Series ons Ceremony	Top 3 of the Championship will be awarded as well as the top team (Each national/regional/continental series will be considered a team)	

echnical Suppliers



