Digital Edition Subscribers: Read Roadracing World Magazine Now >   |   Win Cool Prizes: Take Our Reader Survey >
Roadracing World.com - An Online Service of Roadracing World Magazine
SHARE:
Jul 18, 2001

Tentative Thursday Pro Practice Sessions For Mid-Ohio And Brainerd

The Pro Practice sessions scheduled for Thursday, July 19 at Mid-Ohio (run by Fasttrax) and for Thursday, July 26 at Brainerd (run by Team Hammer) will tentatively both use the same session structure, developed by Team Hammer.<BR><BR>The tentative schedule order follows, although at Mid-Ohio where Pro Thunder will not be run, 750 Supersport will be run alone:<BR><BR>8:00-8:30, 30 minutes, 600 Supersport/250 Grand Prix<BR>8:30-9:00, 30 minutes, 750 Supersport/Pro Thunder<BR>9:00-9:30, 30 minutes, Superbike/Formula Xtreme<BR>9:30-10:00, 30 minutes, 600 Supersport/250 Grand Prix<BR>10:00-10:30, 30 minutes, 750 Supersport/Pro Thunder<BR>10:30-11:00, 30 minutes, Superbike/Formula Xtreme<BR>11:00-12:00, 60 minutes, 600 Supersport/250 Grand Prix<BR>12:00-1:00, 60 minutes, Lunch<BR>1:00-2:00, 60 minutes, 750 Supersport/Pro Thunder<BR>2:00-3:00, 60 minutes, Superbike/Formula Xtreme<BR>3:00-3:30, 30 minutes, 600 Supersport/250 Grand Prix<BR>3:30-4:00, 30 minutes, 750 Supersport/Pro Thunder<BR>4:00-4:30, 30 minutes, Superbike/Formula Xtreme<BR>4:30-5:00, 30 minutes, spare time to make up for delays