Digital Edition Subscribers: Read Roadracing World Magazine Now >
Roadracing World.com - An Online Service of Roadracing World Magazine
SHARE:
Dec 5, 2018

MotoAmerica: Provisional Two-Day Event Schedule Released

VIRginia International Raceway will host the first of MotoAmerica's new two-day events. Photo by Brian J. Nelson.

Provisional MotoAmerica 2019 Two-Day Event Schedule:

Saturday

7:30 a.m. Track Inspection

8:00 a.m. – 8:25 a.m. Junior Cup Practice One (25 min.)

8:35 a.m. – 9:20 a.m. Superbike Timed Practice One (45 min.)

9:30 a.m. – 10:05 a.m. Supersport Practice One (35 min.)

10:15 a.m. – 10:40 a.m. Junior Cup Qualifying (25 min.)

10:50 a.m. - 11:35 a.m. Superbike Timed Practice Two (45 min.)

11:45 a.m. – 12:10 p.m. Supersport Qualifying (35 min.)

12:30 p.m. – 12:45 p.m. Superpole (15 min.)

1:10 p.m. Junior Cup Race One

2:00 p.m. Supersport Race One

3:00 p.m. Superbike Race One

4:00 p.m. - 4:35 p.m. Twins Cup Practice (35 min.)

4:45 p.m. - 5:15 p.m. Stock 1000 Practice (35 min.)

Sunday

8:45 a.m. Track Inspection

9:15 a.m. - 9:30 a.m. Junior Cup Warm Up (15 min.)

9:40 a.m. – 9:55 a.m. Supersport Warm Up (15 min.)

10:05 a.m. – 10:20 a.m. Superbike Warm Up (15 min.)

10:30 a.m. - 11:05 a.m. Twins Cup Qualifying (35 min.)

11:15 a.m. – 11:50 a.m. Stock 1000 Qualifying (35 min.)

1:10 p.m. Junior Cup Race Two

2:00 p.m. Supersport Race Two

3:00 p.m. Superbike Race Two

4:00 p.m. Twins Cup Race

4:45 p.m. Stock 1000 Race